برگزاری سخنرانی علمی و تخصصی ویژه استادان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی

سخنرانی علمی و تخصصی ویژه استادان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی با حضور" جیم اسکریوینر استاد دانشگاه  Teachers Bell Academy انگلستان" در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد.

مشکلات عدم برخورداری از ابتکار عمل در تدریس زبان انگلیسی " عنوان سخنرانی"جیم اسکریوینر از دانشگاه  Teachers Bell Academy انگلستان " بوده است که به همت دانشکده زبانهای خارجی و با همکاری موسسه علمی هنری آریانپور وبا حضور جمع کثیری از استادان و دانشجویان ارشد و دکتری واحدهای دانشگاهی استان تهران در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص) واحد تهران مرکزی برگزار شد.

این گزارش حاکی است، جیم اسکریوینردر جمع دانشجویان و استادان مشتاق وعلاقمند به آموزش زبان انگلیسی تجربیات ارزشمند خود را در موضوعات مختلفی، از جمله : دغدغه های معلمان در برخورد با دانش آموزان و اداره کلاس، اهمیت برنامه ریزی و داشتن طرح درس توسط معلمان، دانش افزایی معلمان، هدایتگری و راهبری  معلمان در کلاس، تاکید بر تفکر و تعمق بر آنچه که در کلاسهای آموزشی اتفاق می افتد و ... ارائه کرد.

جیم اسکریوینر نویسنده، مشاور، راهبر دوره های آموزش زبان، مدیر گروه و استاد دانشگاه  Teachers Bell Academy انگلستان می باشد که به خاطر چاپ وانتشار کتب متعدد آموزش زبان انگلیسی و تربیت مدرسان زبان انگلیسی  جوایز متعددی از مراکز آموزشی و دانشگاه دریافت کرد.

وی سالها در کشورهای مختلف: از جمله دو سال در کشور کنیا، سه سال در کشور شوروی و هفت سال در کشور مجارستان  به امر تدریس زبان مشغول بود. جیم، همچنین سرپرستی تیم طراح آزمونهای Euro exam  را برعهده داشت که این آزمونها به طور گسترده در اروپای مرکزی برگزار می شود. وی اولین دوره آنلاین  Delta را برگزار کرد.

بر اساس این گزارش ، در بخش دوم این برنامه  دکتر عبدا... برادران ضمن خوش آمدگویی و تقدیر از " جیم اسکریوینر" و حضور حداکثری دانشجویان و استادان، گزارشی اجمالی از چگونگی شکل گیری و آغاز به کار دانشکده زبانهای خارجی واحد تهران مرکزی از سال 1364 تا کنون ارائه داد.

وی اذعان داشت: دانشکده زبان های خارجی دانشگاه آزاد در سال 1364 تأسیس شد و نظر به اهمیت ویژه ای که سیاستگزاران وقت جمهوری اسلامی در حوزه آموزش عالی و نیز هیئت مؤسسان دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه یادگیری تخصصی زبان های خارجی قائل بودند، این دانشکده به تدریج جایگاه ممتازی در زمینه فعالیت های خود پیدا کرد به نحوی که امروزه یکی از عمده ترین کانون های تربیت کارشناسان زبده نه تنها در کشور بلکه حتی در قیاس با سایر کشورهای منطقه است و در حال حاضر، فعالیت های گسترده این دانشکده معطوف به تربیت نیروی انسانی متخصص در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا و نیز پژوهش آکادمیک و تدوین مطالب درسی و آثار مرجع در حوزه زبان های انگلیسی، فرانسه، آلمانی و ارمنی با گرایش های مترجمی، آموزش زبان، ادبیات و زبان شناسی عمومی است.

چهارشنبه 19 آبان 1395  9:22:13

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 2 بهمن 1395  0:19:12