قابل توجه دانشجویانی که دوامتحان همزمان دارند

دانشجویانی که دو امتحان همزمان دارند می تواننددرهمان روز وساعت جهت شرکت درامتحان بصورت حضوری به دانشکده مراجعه نمایند. درغیراینصورت جهت شرکت درامتحان بصورت مجازی ، فقط ازیک تایم جهت شرکت درامتحان برخوردارخواهند شد. و می بایست تایم امتحانی خودرامدیریت نمایند.

ادامه مطلب

برای دیدن شماره تلفنهای ضروری اینجا راکلیک کنید(امتحان مجازی)

دانشجویان گرامی درصورت مواجه شدن باهرگونه مشکل جهت ورود به جلسه امتحان مجازی درهمان دقایق اول ملزم به تماس باپشتیبانهای اعلام شده می باشند درغیراینصورت فرصت مجددجهت شرکت درامتحان داده نخواهد شد.

قابل توجه دانشجویان گرامی

رفع مشکلات آموزشی دانشجویان جهت دریافت کارت ورود به جلسه امتحان

کلیه دانشجویانی که نتوانسته اند مشکلات آموزشی خودراحل نمایند وبه واسطه آن موفق به دریافت کارت ورود به جلسه امتحان نمی شوند . موظفند تاروزسه شنبه ۹۹/۳/۲۷ ساعت ۱۴ به گروه آموزشی مربوطه مراجعه نمایند .تابعدازرفع مشکل موفق به شرکت درامتحانات مجازی گردند.